Sport

U Metkoviću održan završni kup pikado saveza DNŽ

pikado kup u metkoviću by metkovic-news.com

Završno KUP natjecanje Pikado saveza Dubrovačko-neretvanske županije odigrano je jučer u Boćarskom domu u Metkoviću. Domaćin je bila ekipa PK Predolac. KUP je otvorila zamjenica župana Marija Vučković, koja je uručila nagrade najboljima, odnosno medalje i pehare za prva 3 mjesta I. i II. Županijske pikado lige te najboljim igračima za sezonu 2014./15.

Pobjednik I. lige Pikado saveza Dubrovačko-Neretvanske županije je ekipa PK Stablina, drugoplasirana je ekipa PK Sršen, a trećeplasirana PK Lakus. Sve tri ekipe su osigurale odlazak na Ekipno prvenstvo Hrvatske koje će se igrati u Velikoj Gorici od 15.-17. svibnja ove godine. Pobjednik II. lige je ekipa PK Amigo, drugoplasirana je PK Tojesigura, a tećeplasirana ekipa je PK Amigo II.

Mate Grgurinović – Čona (PK Stablina) okitio se titulom najboljeg pikado igrača Prve pikado lige, dok je Jure Medak (PK Amigo) proglašen najboljim igračem Druge pikado lige Dubrovačko-neretvanske županije za sezonu 2014./15.


Završno KUP natjecanje Pikado saveza DNŽ igrale su sve ekipe iz prve i druge lige. Prvo mjesto je osvojila ekipa PK Stablina, koja ide na završnicu KUP-a Hrvatske u Poreč. Drugoplasirana ekipa je ekipa PK Sršen, dok je treće mjesto zauzela PK Tojesigura.

Tekst i fotografije: www.metkovic-news.com

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci