Sport

U Jadran stigli Taslak, Krešić i Kuqi

Svlačionica plavih s Jadranova brojnija je za tri nova člana. Jadranaši su postali Karlo Taslak, Miro Krešić i Jozef Kuqi, mladi momci željni napredovanja i dokazivanja. Taslak i Krešić stižu iz redova prvog susjeda Neretvanca, opuzensku Podvornicu mijenjaju pločanskim Jadranovim.


U prošloj sezoni bili su ponajbolji u redovima Neretvanca, posebno dobro igrali su u proljetnoj polusezoni 3 NL-jug. Taslak je pouzdani 22-godišnji stoper, bio je jedan od kapetana Opuzenaca, Krešić je 21-godišnji agilni i prodorni desni branič. Kuqi pak dolazi iz Sesveta, 23-godišnji je ofenzivni vezni, polušpic.

Jesenski dio prošle sezone odradio je u Međimurju koje je na kraju ispalo iz SuperSport 2 NL, a proljetni nastavak bio je član momčadi Sesveta koja je osvojila prvo mjesto i plasirala se u SuperSport 1 NL. Dobro su mu poznate relacije i kvaliteta momčadi u 2. NL, te se nada novom iskoraku u svojoj karijeri.

U ligašu s ušća Neretve nadaju se kako će sva trojica predstavljati pojačanja, a i dalje traje potraga za kvalitetnim, pouzdanim vratarom.

 

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci