Sport

U Jadran LP stiže vratar Antonio Kragić

Kod trenera Plavih s ušća Neretve Pave Mustapića nema slobodnih dana, zasukao je rukave te spojem mladosti i iskustva, upornim radom i odricanjem, stvara momčad koja će se ravnopravno s ostalima nositi na trećeligaškom jugu. Uz to želi zbiti redove i zadržati dobru atmosferu u svlačionici i posložiti momčad u oglednim pripremnim utakmicama, koje su već ugovorene. Tako već 2. veljače (utorak) na Jadranovo dolazi susjed Neretva iz Metkovića, gdje će priliku dobiti svi raspoloživi igrači.

U notesu stratega Jadrana LP otvorena je i stranica dolazaka, a prva lasta je 23-godišnji vratar Antonio Kragić. Antonio dolazi iz Splita, prošao je kompletnu omladinsku školu NK Solin, a posljednji klub mu je bio trečeligaš Croatia iz Zmijavaca. Do početka prvenstva za očekivati je da se neće ostati na samo ovom imenu jer uprava je u potrazi za novim pojačanjima.

“Iskreno se nadam da više odlazaka do početka proljetnog dijela prvenstva neće biti. Stvorili smo zajedništvo i snagu, dobili smo i sigurnog vratara te uz još jednog ili dva igrača, ukoliko ih uprava uspije dovesti, igrom ćemo se ravnopravno nositi s više od pola lige”, tako razmišlja trener Pavo Mustapić.


Pripremio: Sana