Sport

U Jadran LP dolazi vrijeme Musulina

Početkom priprema za proljetni dio prvenstve, u redovima Jadrana LP, trener Pavo Mustapić pozvao je uz juniora Antu Musulina i njegovu braću blizance Marka i Martina koji igraju za kadete.

Ozbiljnim pristupom trenizima te zalaganjem stekli su simpatije u momčadi, a oni su to vratili svojim dobrim igrama tijekom pripremnih utakmica. Stariji brat Ante sa svojih pet godina počeo je učiti prve nogometne korake. Kao junior, sa svojih nepunih 19 godina, često je u kadru trenera i u seniorskoj postavi. Blizanci Marko i Martin zavoljeli nogomet i pridružili se bratu sa svojih 8 godina. Danas kao kadeti sa 16 godina kucaju na vrata prve momčadi.

Trener Mustapić za njih ima samo lijepe riječi – vrlo talentirani i pouzdani u povjerenim im zadacima, ozbiljni i zahvalni na terenu, dok su inače povučeni i nenametljivi. Svoj trojici je prvi trener bio nekad poznati golgeter pločanskog trećeligaša Slobodan Marević – Bobo.


Njihov otac Gordan igrao je veliki nogomet u Gusaru iz Komina, a sada igra mali nogomet u malonogometnoj ligi grada Ploča za Svetog Staša sa Staševice. Još jedna Zanimljivost je vezana uz njih, a to je da u dugogodišnjoj povijesti Jadrana LP nikad nisu u isto vrijeme u istoj momčadi igrala tri brata.

Tekst/Foto: Sana