Sport

U IVANBEGOVINU KAO JESENSKI PRVACI: Jadran danas gost Kamena

Kako je Zagora izgubila u Hrvacama, a Zmaj (M) u Splitu kolo prije kraja poznat je jesenski prvak na trećeligaškom jugu. To su pločanski jadranaši jer ih nitko ne može bodovno stići.

Zasluženo, momčad je to s najviše pobjeda (9), najmanje poraza (2), najviše postignutih golova (34) i najmanje primljenih (14), s prvim topnikom lige Abelom Kalfićem (11). Posljednje 17.kolo su slobodni, pa će oproštaj od jesenske polusezone odraditi u Ivanbegovini. Kao jesenski prvaci.

Pred put u Ivanbegovinu sigurno je da trener Mario Oršulić neće moći računati na požutjele Ivana Dulaja i Anđela Kordića. Svi ostali, za sada, bit će u konkurenciji za posljednji jesenski nastup. Naravno, želja plavih s ušća Neretve je pozitivan ishod u nadmetanju s čvrstim Kamenom. To potvrđuje i trener Oršulić u kratkoj najavi:


– Uvijek, pa i sada, o svemu odlučujemo sami. Ako budemo pravi od početka do kraja susreta, s maksimalnim angažmanom, možemo do priželjkivanog rezultata.

RASPORED 16.KOLA 3 HNL – JUG (13,30 sati): u subotu 21.studenog Uskok – Vodice 2:1, GOŠK Dubrovnik 1919 – Sloga 0:0, Hrvace – Zagora 2:1, OSK – Neretva 0:0, Split – Zmaj (M) 1:0, u nedjelju 22.studenog Kamen – Jadran LP, Neretvanac – Primorac (B), Urania – Hrvatski vitez Posedarje, slobodan BŠK Zmaj. (jv)