Sport

U GABRILIMA TESTIRAJU SVOJE VRIJEDNOSTI: Gusar sutra kod jake Croatije

Teško su stradali žuti na svojoj Pržini u kup nadmetanju s razigranim i raspoloženim nogometašima trećeligaša Neretvanca. Na kraju je bilo neugodnih 0:8, međutim nemaju za čim posebno žaliti, kvalitetniji suparnik ide dalje u kupu, a Gusarima ostaje izvući pouke iz ovog poraza i okrenuti se novim izazovima.

Pred učenicima trenera Gorana Oršulića Rare je gostovanje kod jake Croatije u Gabrilima, derbi je to 12.kola županijske prvoligaške konkurencije.

U prvom dijelu natjecanja Croatia je slavila na Pržini s 2:0 u jednom izjednačenom i kvalitetnom nadmetanju. U Gabrilima je uvijek bila sportska atmosfera, pa eto žutima prigode da se pokažu u pravom svijetlu i testiraju svoje vrijednosti i mogućnosti. Prije svega moraju biti koncentrirani na zbivanja na travnjaku, držati se čvrsto i homogeno. Croatia ima šampionske ambicije i neće baš olako prepuštati bodove na svom igralištu Sv. Martin.


Možemo očekivati zanimljivo i neizvjesno nadigravanje, uz mogućnost sva tri znaka. Croatia je druga s 22 boda, Gusar sedmi s 13 bodova.

Susreti 12.kola igraju se 05.travnja, na Uskrsni ponedjeljak, s početkom u 16,30 sati.

Croatia – Gusar igraju u subotu 3.travnja s početkom u 16,30 sati.

RASPORED 12.KOLA 1 ŽNL DN: Croatia – Gusar, Sokol – Orebić, Maestral – Konavljanin, Jadran Smokvica – Metković, Žrnovo – Slaven, Župa dubrovačka – Hajduk 1932. (jv)