Sport

Turnir u boćanju povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja

Sedamnaestu godinu zaredom boćarski klub „Ploče“ je organizirao turnir u boćanju na sportskom centru Močvara povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja. Zanimljivo je da je ovo jedina manifestacija u našem gradu kojom se obilježava ovaj dan, a na kojoj se okupi veliki broj boćara i ostalih sugrađana koji provedu svoje vrijeme uz boćanje, druženje, pjesmu i veselje.

Već tradicionalno na turniru nastupa osam ekipa koje se natječu u disciplini trojke klasično. Ove godine domaćin BK Ploče dao je svoje tri ekipe, a ostali sudionici bili su Asfalt Ploče, Baćina, Šarić Struga, Gradac i Vojna policija.

Na kraju su se najboljima pokazali boćari iz ekipe Ploče II za koju su igrali Jadranko Vukanović, Nebojša Marinović, Antonio Kraljević i Iko Vodanović koji su u finalu bili bolji od Vojne policije. Treće mjesto pripalo je momčadi Asfalt Ploče.


Turnir je podržao i gradonačelnik Krešimir Vejić koji je otvorio natjecanje i pozdravio sve prisutne uvodnim govorom, te zaželio da se ova manifestacija nastavi i ubuduće.

Nakon završetka natjecanja uslijedila je večera za sve sudionike turnira, a druženje i pjesma je trajalo do dugo u noć.

Boćarski klub Ploče zahvaljuje svim ekipama i sudionicima turnira što su svojim dolaskom uveličali ovo slavlje, zahvaljujemo se našem gradonačelniku Krešimiru Vejiću što je podržao ovaj turnir, a posebno se zahvaljujemo svim sponzorima i donatorima koji su nam uvelike pomogli da po završetku natjecanja počastimo sve sudionike zajedničkom večerom.

Nadamo se da ćemo se i dogodine vidjeti na istom mjestu kada ćemo se s ponosom prisjetiti i dostojanstveno proslaviti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja.

Boćarski klub Ploče