Sport

TRI KOLA ISTINE Jadran LP u pohodu na titulu: Maksimalno angažirano do kraja

Sve što se više bliži kraj prvenstvene utrke na trećeligaškom jugu sve je neizvjesnije tko će ponijeti titulu najboljeg.

Pločani bez premca već 14 kola svoje protivnike gledaju s vrha iako u proljetnom dijelu nemaju baš pozitivne rezultate. Splet okolnosti prvih pratitelja razlog je bodovnog zaostatka za plavima.

U posljednjoj utakmici, kao favoriti, u gostima su izgubili od Kamena ali još uvijek su na dva boda više od prvog pratitelja Hrvatskog Viteza.


Trener Darko Cvijanović pokušava animirati momčad i usmjeriti je prema pobjedama s obzirom da nogometašima Jadrana u pojedinim susretima ni sreća nije bila naklonjena.

Česte povrede igača te žuti kartoni desetkovali su momčad tako da se do početka svake sljedeće utakmice nije se znalo u kojem sastavu će istrčati na travnjak.
– Na kiks više ne treba niti pomisliti, ova tri susreta do kraja treba maksimalno angažirano odraditi. Ne dozvoliti pratiteljima lidersko mjesto koje toliko dugo držimo, te se nadam da ćemo na kraju zapjevati “Jadrane moj lipi Jadrane” – zaključuje Stipe Nikolac.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci