Sport

Trener Mišo Krstičević obavio prozivku plavih s ušća Neretve

Plavi sa ušća Neretve krenuli su sa pripremama za drugu sezonu SuperSport 2. nogometne lige, treći rang natjecanja.

Prozivku je obavio strateg Mišo Krstičević sa svojim pomoćnikom Darkom Cvijanovićem koji su u prošloj sezoni s plavima napravili povijesni rezultat osvajanjem trećeg mjesta u tek novosnovanom rangu natjecanja.

U odnosu na prošlu sezonu Pločani su ostali gotovo bez cijele jedne momčadi, dok je primjećeno nekoliko novih igrača kojima su uz ostatak iz prošle sezone priključeni i nadareni juniori iz omladinskog pogona.


Plavu svlačionicu su napustila oba vratara Leo Margan (sa posudbe se vratio u Orijent) i Antonijo Katić, zatim Nikola Marić (Zrinski Mostar), Leonardo Petrović (Posušje), Ivan Raič, Mirko Marić, Nikola Perić, Patrik Bošnjak, Amdouni Malek i Ivan Abramović, dok je Stipe Nikolac zbog poslovnih i privatnih obaveza odlučio da neće početi pripreme.

Novi igrači su Petar Raguž (povratnik iz Zrinskog-Jurjevac), još su tu Frano Medić (Široki Brijeg),Josip Listar (Neretva), Max Galić (Neretvanac), Niko Vejić (Dugopolje), inače sin proslavljenog igrača Jadrana LP, Hajduka i Hrvatske reprezentacije.

Odlazaka će vjerojatno bit još, dok je za nove dolaske kroz ovih prvih nekoliko dana priprema ostavljen prostor kako bi se pripreme do početka prvenstva odradile maksimalo dobro i kvalitetno. U planu je i nekoliko odigravanja pripremnih utakmica.

Nakon uvodnog pozdrava predsjednika kluba Tihomira Krstičevića, okupljene igrače i stožer pozdravio je direktor Petrit Dulaj kao i Mišo Krstičević, gradonačelnik Ploča, nakon čega su Pločani odmah krenuli i s prvim treningom.

 

Piše i slike: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci