Sport

Trener Dalmatinke naglašava kako je stiglo vrijeme za drugu domaću pobjedu

Susretima 14.kola rukometne prvoligašice kreću u drugu polovicu natjecanja. Dalmatinke će na ušću Neretve ugostiti sastav Umaga. Domaći sastav je apsolutni favorit po svim mjerilima, međutim nema opuštanja, nema lako ćemo.

Trener Ivan Jerković naglašava kako je stiglo vrijeme za drugu domaću pobjedu. Za sada u toj rubrici je samo ona s početka sezone kada je svladan Zamet. Puno i previše vremena bez slavlja pred svojim navijačima obvezuje Pločanke da prekinu taj negativni niz. I, naravno obraduju one najvjernije koji dolaze na tribine Doma sportova.

Iva Žderić zbog ozljede prsta ruke u Bjelovaru još će neko vrijeme natjecateljski mirovati, a mali upitnik stoji kod nastupa Magdalene Žderić. Sve ostale trebale bi biti u zapisniku za nadmetanje s Umagom, spremne krenuti u lov po sedmu pobjedu.


-Nema opuštanja, za pobjedu će trebati maksimalna koncentracija i ozbiljnost od samog početka. Umag ima svojih problema, ali to nas ne smije uspavati i zavarati. Vrijeme je za domaću pobjedu, već smo skoro i zaboravili kad je to bilo. Neka nam to bude dodatni motiv za dobru igru, nadam se da će djevojke biti rastrčane, u pravom ritmu – najavljuje trener Jerković.

Susret se igra u subotu s početkom u 19 sati, Dom sportova Ploče.

Piše: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Foto: arhiva

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci