Sport

TREĆI PUT OVE SEZONE: Jadran LP kući sa sva tri boda!

Pločani su uzeli sva tri boda u gostima. Treći put ove sezone. Nakon Imotskog i Baške Vode slavili su i u Blatu. BŠK Zmaj je i dalje na samo 3 boda i začelju. Jedini uspjeh su ostvarili u 4. kolu kad su na svom Zlinju dobili Primorac 1929. iz Stobreča s 3:0. Sve ostalo su izgubili. Neretvanac, Urania, Kamen i sad Jadran LP su pošli kući pjevajući iz Blata. Ovo je blatskim ‘crvenima’ deseti poraz, sedmi u nizu.

Naš trećeligaš je pogodak vrijedan tri boda postigao u 72. minuti iz kaznenog udarca. Siguran realizator je bio Ivan Raič. Domaćin je u osmoj minuti sudačke nadoknade izborio kazneni udarac, ali kad te ne ide, ne ide te. Nemanja Šešlija nije pogodio, točnije, njegov udarac je zaustavio Marijo Batinović, vratar Jadrana Luka Ploče. Početkom nastavka zbog ulaska u teren te vrijeđanja glavnog suca Maria Soldića isključen je trener BŠK Zmaj Mario Svaguša.

– Iako umorni od kup susreta, oslabljeni neigranjem nekoliko važnih igrača, stisnuli smo zube i uzeli sva tri boda te tako domaćina prikovali na samo dno. Naša momčad je ovom pobjedom skočila na 5. mjesto, a u sljedeću subotu gostujemo kod Biogradskog Primorca. Na ovo teško gostovanje već znamo da neće ići Raič i Marko Musulin koji su danas treći put požutjeli – piše na službenim stranicama kluba.


Bravo momci za velika tri boda!