Sport

TREĆELIGAŠI STARTAJU 6.OŽUJKA: Održan plenum klubova, prvak Jadran LP slobodan

Na današnjem Plenumu klubova 3. HNL- jug odlučeno je da dalmatinska nogometna karavana kreće 6.ožujka (subota), i to susretima odgođenog, zaostalog 17.kola.


Završetak prvenstva planiran je za 5.lipnja (34.kolo), a tijekom proljetnog nastavka bit će četiri prekotjedna kola (utorakom, srijedom).

Jesenski prvak Jadran LP je slobodan u 17.kolu, pa će svoj prvi proljetni nastup imati 13.ožujka (18.kolo) u Makarskoj protiv domaćeg Zmaja.

Prvi domaći susret Jadranaši će odigrati protiv Neretve iz Metkovića u srijedu 17.ožujka (19.kolo).

Nakon juniora Hajduka pločanski trećeligaš dogovorio je još dvije pripremne, prijateljske utakmice. U srijedu, 24.veljače, gostovat će u Prološcu kod Mladosti, koja se natječe u 1 ŽNL Splitsko – dalmatinskoj.

Tri dana poslije, 27.veljače (subota), u Pločama će odmjeriti snage s jesenskim prvakom 1 ŽNL Dubrovačko – neretvanske, sastavom ONK Metković. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci