Sport

TREĆA PROVJERA DANAS U PROLOŠCU: Jadran Lp protiv Mladosti

Nakon ogleda s Gusarom i juniorima Hajduka nogometaši Jadrana LP danas će imati treću provjeru uoči proljetnog nastavka natjecanja.

Jesenski prvaci 3HNL – jug s početkom u 15,30 sati odmjerit će snage u Prološcu protiv domaće Mladosti. Susret se igra na igralištu Šarampovo, zanimljivog izgleda i položaja, kao kakva kutijica, škatulica.

Mladost se natječe u 1 ŽNL Splitsko – dalmatinskoj i nakon jesenske polusezone nalazi se na trećem mjestu (22 boda), dva boda manje od vodećeg Omiša. Cilj im je prvo mjesto i povratak među trećeligaše gdje su nastupali u par navrata.


U subotu, 27.veljače, slijedi četvrta provjera jadranaša. Na pomoćnom igralistu s umjetnom travom ugostit će ONK Metković, jesenske prvake 1 ŽNL Dubrovačko – neretvanske. Početak susreta u 14 sati.

Tučepi su peta destinacija pripremnog razdoblja, u utorak, 2.ožujka, s početkom u 15,30 sati sastaju se dva Jadrana. Jadran (T) je šesti s 19 bodova nakon prvog dijela natjecanja u 1 ŽNL SD.

Proljetni nastavak 3 HNL – jug zakazan je za 6.ožujka susretima zaostalog, odgođenog 17.kola u kojem je Jadran LP slobodan. (jv)