Sport

TOP TOPOVA: NK Jadran Luka Ploče dovršio prvu fazu obnove svlačionica

[ZAVRŠENA PRVA FAZA OBNOVE SVLAČIONICA]

NK Jadran Luka Ploče dovršio je prvu fazu obnove svlačionica!

Prva faza obuhvaćala je rekonstrukciju i spajanje dvije manje u jednu veliku svlačionicu koja sada zadovoljava sve kriterije za licencu ne samo trećeg, već i drugog ranga natjecanja.


U drugoj fazi koja je planirana na ljeto, odradit će se također spajanje dviju manjih u jednu veliku svlačionicu, te rekonstrukcija jedne manje svlačionice za službene osobe.

U trećoj fazi podrazumijeva se izgradnja novih dviju svlačionica koje će koristiti mlađi uzrasti.

Ova obnova ne bi bila moguća bez Grada Ploča i Zajednice športskih udruga grada Ploča kojima hvala na podršci.

Najveći teret obnove iznijeli su Luka Ploče d.d i ATT d.o.o. kojim se ovim putem također zahvaljujemo, a zahvala ide i tvrtkama Concepta d.o.o. i Posejdon d.o.o. koje su također donirale jedan dio interijera nove svlačionice.

“Ovo je još jedan pokazatelj planskog rada, ne letimo u nebesa,već želimo da rezultat prati infrastruktura. Još jednom HVALA svima!” – napisali su jadranaši na svojim službenim stranicama.

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci