Sport

Toni Katić posjetio trening škole košarke KK Ploče!

Toni Katić posjetio na večerašnjem treningu školu košarke Ploče!

Toni Katić nije samo inspirirao mlade košarkaše i košarkašice, već je također iskoristio priliku da se i sam učlani u košarkaški klub Ploče. Ovaj korak pokazuje njegovu duboku povezanost s klubom i želju da podrži novu upravu u daljnjem razvoju kluba. U znak zahvalnosti darovali smo Toniju majicu našeg kluba pišu na Facebook stranici Košarkaškog kluba Ploče.

Škola košarke Ploče je proizvela niz iznimno talentiranih košarkaša, a među njima se istakao Toni Katić. Sa samo 7 godina Toni postaje član škole košarke Ploče, a već sa samo 12 godina prešao je u redove KK Split, klub koji je brzo uočio njegov izvanredan talent. Toni je već kao kadet osvojio naslov prvaka Hrvatske s KK Splitom. Tijekom svoje karijere, osim Splita, igrao je za niz uglednih klubova kao što su HKK Široki Brijeg, Cedevita Zagreb, Cibona, Dinamo Sassari, Cluj-Napoca, JDA Dijon te Dinamo Bukurešt. Toni Katić je također imao čast predstavljati Hrvatsku kao reprezentativac u košarkaškoj reprezentaciji.


Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci