Sport

SVI GLEDAJU U NEBO Sutra Jadran igra utakmicu za jesenskog prvaka, gostuje Marsonija

Lider SuperSport 2.nogometne lige sutra će se utakmicom protiv Marsonie na domaćem terenu oprostiti od “Trlilula”, vjernih svojih navijača, u prvom dijelu natjecanja.

Utakmica je vrlo važna za plave sa ušća Neretve jer su pobjedom i osvojena tri boda kolo prije kraja jesenski prvaci. Cijeli tjedan treniralo se odgovorno sa posebnim osvrtom na taktički dio koji bi usmjerio utakmicu u pravom smjeru. Zato će trebati motivirano angažiranom i kolektivnom igrom pokažu svoju kvalitetu protiv renomiranog protivnika iz Slavonskog Broda vrijednog poštovanja. Iako su nakon posljednjih loših izdanja gosti promjenili trenera treba ih respektirati i bez opuštanja ući u utakmicu da bi se ostvario pozitivan rezultat.

Strateg Mišo Krstičević na raspolaganju ima sve igrače iz rostera, jedinu brigu Pločanima zadaje kiša koja već treći dan pada te je upitno stanje terena.


– Pred nama je težak zadatak, imamo imperativ pobjede kako bi nastavili niz nepobjedivosti. Gosti bez obzira na njihov trenutni položaj na tablici u svojim redovima imaju nekoliko dobrih i iskusnih igrača. Gledat će da nas iznenade. Na nama je da njihov propust kaznimo te posljednji susret pred domaćim gledateljima u ovom dijelu prvenstva napustimo uzdignute glave, zaključuje igrač od povjerenja –  Anđelo Kordić.

Utakmica se igra sa početkom u 13,30 sati.

Piše: Branko Kulidžan

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci