Sport

SVEČANO U DOMU SPORTOVA PLOČA: Otvorena polivalentna dvorana, završeni radovi na gradskoj arhivi, sportskoj lučici..

Večeras je u pločanskom Domu sportova svečano obilježen završetak radova na izgradnji i opremanju prostora za arhivu Grada Ploča, adaptaciji hodnika velike dvorane koja je pretvorena u polivalentnu dvoranu za treninge, i uređenja šetnice i završetak radova za buduću športsku lučicu iza dvorane.


Prisutne goste, članove Upravnog vijeća Doma sportova, predstavnike Grada, zaposlenike ustanove i medije pozdravnim govorom je ravnatelj Petar Cvitanović upoznao sa dinamikom radova zahvalivši Gradu Pločama što je prepoznao potrebe ustanove i korisnika i financirao navedene projekte.

“Sudjelovali smo u izradi idejnog projekta za izgradnju sportske lučice, nadamo se da će se taj projekt nastaviti, ispod nas je moderno uređen prostor od nekih 100 m2 gradske arhive, Grad je u njegovo uređenje i opremanje uložio oko 400 000 kn. Također smo na inzistiranje gradske vlasti prenamjenili hodnik velike dvorane u polivalentnu dvoranu koju će koristiti naši karataši i stolnotenisači. Radovi su trajali godinu dana, Grad Ploče je u njih uložio preko 380 000 kn i dvorana je od danas na raspolaganju svim svojim korisnicima. Ja sam prezadovoljan” – izjavio je ravnatelj Cvitanović pozvavši predsjednika Upravnog vijeća Doma sportova Ploča da presjecanjem vrpce svečano otvori novu dvoranu.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci