Sport

SVE JE MOGUĆE: Gusar sutra ugošćuje Neretvanca u polufinalu kupa

Kominski žuti pobjedom su otvorili proljetni nastavak 1 ŽNL DN, s 2:0 svladali su prve susjede Maestral. Bilo je odličnih, ali i manje dobrih trenutaka tijekom neretvanskog derbija.


Sutra (srijeda) u polufinalu kupa NC Neretva gusari će ugostiti opuzenskog trećeligaša Neretvanac. Na neki način učenicima trenera Gorana Oršulića bit će to pravi test što ili koliko mogu.

Opuzenci su favoriti, mlada momčad trenera Prolete je u naletu, ali kup uvijek nudi iznenađenja što ističe trener domaćina Oršulić:

– Oni su mladi i poletni, dobro uvježbani, međutim nema predaje. Sve je moguće u 90 minuta, moramo biti odlučni i koncentrirani. Odlučivat će igra na sredini, tzv. druga lopta, nadam se da ćemo biti pravi. Kompletni smo i šteta što neće biti gledatelja.

Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci