Sport

SVAKA ČAST: Jadranaši se na poseban način zahvalili sponzoru ATT

Lijepa priča dolazi sa Jadranova. Tekst sa službenih stranica NK Jadran Luka Ploče prenosimo u cijelosti:

U ovo predblagdansko vrijeme iskoristili bi priliku da se cjelukupno rukovodstvo, treneri, igrači, a posebno oni najmlađi, zahvalimo jednom od najvećih sponzora NK Jadrana Luka Ploče – ATT-Adriatic Tank Terminalu.

Jedna od najmlađih tvrtki u našem gradu pokazala je kako industrija i lokalna zajednica mogu izvrsno funkcionirati na način da jedan dio prihoda “vraćaju” mjestu, gradu, ljudima gdje se to sve odvija.


NK Jadran Luka Ploče raste iz dana u dan, a jedan od čimbenika koji na to utječe je svakako ATT. Ponosni smo i imamo veliku privilegiju pohvaliti se kako nam je upravo ova tvrtka osigurala značajan dio sredstava u 2018. godini za završetak izgradnje igrališta s umjetnom travom. A da ne bi sve ostalo na tome, ekipa iz ATT-a je i u ovoj godini značajno doprinjela našem klubu. Naime, ATT je osigurao pakete sa sportskom opremom za cjelokupni omladinski pogon. Radi se o ruksaku, jakni, trenerki i dresovima.

Uprava kluba je osjetila da na poseban način treba zahvaliti ovim krasnim ljudima i u subotu smo organizirali fotografiranje omladinskog pogona u novoj opremi na tribinama, a posebno se ističe slika u kojoj su djeca svojim tijelima na igralištu s umjetnom travom napravili slova: A T T .

Hvala još jednom!”

Bravo za sve!