Sport

Sutra se igra neretvanski derbi: Jadran gostuje u Metkoviću kod Neretve

Od svih nogometnih takmica 3. HNL Jug nekako su najzanimljivije one u kojima se sastaju neretvanski rivali. Upravo će se to dogoditi sutra na metkovskom igralištu Iza Vage s početkom u 15:30 kada se sastaju Neretva i Jadran Luka Ploče.

Oba Gorana, Galov i Proleta, morat će iz svojih momčadi izvući  maksimum ako žele upisati nova tri boda. Očekuje se tvrda utakmica dobrih znanaca.

– Neretva je iza sebe ostavila ‘čudnovati poraz’ iz Blata i okrenula se derbiju, uvjerava nas strateg Neretve Goran Galov koji će na raspolaganju imati sve igrače, kao i Goran Proleta. Pločani su se u posljednjim prvenstvenim utakmicama pokazali kao tvrd orah, upisali su četiri remija zaredom. Neretva se ne bi trebala previše oslanjati na rezultate pripremnih utakmica koji joj idu u prilog jer je prvenstvo nešto sasvim drugo. Vidjelo se to i u 1. kolu Županijskoga kupa kada su Pločani slavili 1:0.


U jesenskom dijelu prvenstva Neretva se iz Ploča vratila s jednim bodom, hoće li Pločani uzvratiti istom mjerom, vidjet ćemo…

Svakako, očekuje nas tvrda i zanimljiva utakmica! Ne zaboravite sutra doći Iza Vage u 15:30!

likemetkovic.hr