Sport

STRELIČARSTVO: Bronca i treće mjesto za Hrvatski kup

14. listopada 2018. godine u Kutini je održan „Četvrti dvoranski turnir SK Koros“ i „1. kolo Hrvatskog kupa“ WA 2×18 na kojem je sudjelovalo 106 natjecatelja iz Hrvatske i BiH. Za SK Sagitta Libera nastupio je naš Pločanin Ivica Buljan.

Nakon dužeg putovanja i malog kašnjenja uzrokovanog jakom maglom pristupilo se gađanju dvije serije od po trideset strijela. Ivica je ispucao svoj osobni rekord te osvojio brončanu medalju u stilu „Olimpijski luk“ te zabilježio prvu medalju na INDOOR turnirima u ovoj sezoni.


Drugi dio natjecanja je određen za natjecanje Hrvatskog kupa, gdje će najboljih 16 natjeatelja u apsolutnoj kategoriji (muškarci i žene) gađati pet turnira te se sukladno plasirati u završni turnir, koji će odlučiti pobjednika Kupa. Ivica je počeo turnir kao četvrtoplasirani u apsolutnoj kategoriji te uspio izboriti jako dobro treće mjesto.

Sljedeći turnir gdje očekujemo nastup naših streličara je u Herceg Novom 27.10.2018. te očekujemo potvrdu dobrih rezultata, a sljedeća etapa Hrvatskog kupa je u Sisku 04.11.2018.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci