Sport Zabava

STREETBALL GRADAC: Na jubilarnom 10. turniru zabavljat će nas TBF!

Nakon tri sušne godine napokon se u subotu 25. lipnja 2022. organizira jubilarni 10. streetball turnir na središnjem gračkom trgu Soline!

Što se tiče sportskog dijela sve je isto kao i prethodnih godina. Podsjetimo, ekipe mogu imati maksimalno 4 igrača. Svaki igrač će dobiti majicu i po 4 bona za konzumiranje pića na šanku. Prijave od danas idu na sljedeće brojeve:

– 098638542
– 0989539198
– 0989391509


Što se tiče glazbenog dijela, cijela priča je počela tamo daleke 2011. s gostovanjem TBF-a pa je nekako u redu da se priča i zaokruži s ponovnim gostovanjem istog benda, pišu organizatori Udruga basket Gradac.

Lista glazbenih imena koje su ugostili u prošlom desetljeću je poprilično zavidna.

Imali smo priliku uživati u taktovima Zabranjenog pušenja, Gege i Picigin benda, Nene Belana, Dječaka, S.A.R.S.-a, Mjesnog odbora, Postolar trippera, M.O.R.T.-a, Silentea, Psihomodo popa, Sexymotherfuckersa, Elementala, Leta 3, Opće opasnosti i Crvene jabuke.

Znači, 25. lipnja (subota) opet u Gradcu nastupa kultni TBF, ovaj put uz predgrupu Justin’s Johnson. Ulaz je slobodan kao i uvijek. Dođite i zabavite se nakon svih ovih lockdownova. Bit će ludo i nezaboravno!

Sve obavijesti možete pratiti na facebook stranici organizatora

https://www.facebook.com/Udruga-Basket-Gradac-2717408311619118/

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci