Sport

STON WALL MARATHON: Odličan nastup Pločana – Nikola drugi, Anamarija treća!

Iako se stonski maraton ove godine, zbog epidemiološke situacije nije održao, održale su se dvije kraće utrke. Na utrkama je sudjelovalo oko 150 natjecatelja iz Poljske, Grčke, Njemačke, Francuske

Pobjedu u utrci na 15 kilometara osvojio je Željko Cota, koji je ciljem prošao nakon s vremenom 1:03:48. Drugi je ciljem prošao naš Nikola Oršulić s vremenom 1:04:41, a treći Marin Desnica s vremenom 1:04:50.

U ženskoj konkurenciji utrke na 15 kilometara najbrža je bila Iskra Jurić koja je stazu pretrčala u vremenu 1:25:27. Drugo mjesto zauzela je Joanna Grzesik s vremenom 1:29:29, dok je naša Anamarija Dugandžić bila treća s vremenom, 1:31:24!


“Prihvatiti izazov i istrčati ovaj pikantni maraton sa zrnom soli, ma koliko god poslije boli, bilo je jedno vrhunsko iskustvo. Rezultat ćemo možda zaboraviti, ali Ston ćemo pamtiti zauvijek!
Ps.Cara da je žensko bio bi ispred Anamarije kojoj čestitamo na osvojenom 3.mjestu 🥉u ženskoj kategoriji.
I naravno, jedan gospodin među trkačima, Nikola Oršulić. Šta reći, 2.mjesto 🥈u muškoj kategoriji.
Bravo za sve! ” – podijelili su naši trkači na svojim stranicama Plochallenge odakle prenosimo fotografije.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci