Sport

Stolnoteniski klub Ploče vraća se s Paga s novim bodovima

12.11.2023. u Pagu je održan prvi turnir Prvenstva Hrvatske u stolnom tenisu za II LIGU JUG.
Susrele su ekipe iz Zadarske i Dubrovačko neretvanske županije,a igralo se u gradskoj dvorani grada Paga na 10 stolova.

Prisustvovali smo izuzetno zanimljivim i neizvjesnim mečevima posebno u srazu najmlađih ekipa Dalmatinca Pag, Split 2 i Libertas Marinkolor Dubrovnik. Uz ove ekipe sudjelovali su STK Vrgorac, STK Jadera, STK Zadar, STK Knin, STK Pag i naravno STK Ploče.

Boje STK Ploče branili su ovaj put Orlando Glamuzina, Ivan Čuljak, Ivan Skaramuca, Ivan Miošić i Zoran Šutić. Odigrali su dobar turnir i doma se vraćaju sa dvije pobjede i tri poraza. Pobijedili su STK Zadar i STK PAG.


Ekipe Dalmatinca, Jadere i Knina su ovaj put imale više sportske sreče od naših momaka.
Posebno smo zadovoljni što možemo istaknuti da su svi naši igrači ostvarili pojedinačne pobjede što je pokazatelj ujednačenosti naših igrača.

Na kraju valja kazati da su domaćini iz STK Pag ovaj turnir organizirali i vodili besprijekorno te smo sve mečeve odigrali do 15:00 sati.

Tekst: STK Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci