Sport

Stolnoteniski klub Ploče u Splitu ostvario četiri pobjede

U nedelju 26.3.2023 u Splitu u dvorani na Gripama održan je drugi proljetni turnir2 Hrvatske lige Jug u stolnom tenisu.

Nastupilo je 8 ekipa. Tri iz Dubrovačko-neretvanske županije i 5 iz Zadarske i Šibensko-Kninske
županije.

Gledali smo mečeve STK Lučica Vela Luka , STK Vrgorac i STK Ploče protiv STK Jadera, STK Zadar,STK Knin, STK Dalmatinac i STK Pag. Odigrano je 5 kola, a uživali smo u vrlo kvalitetnom stolnom tenisu u nadasve zanimljivim i neizvjesnim mečevima.


Za STK Ploče igrali su Orlando Glamuzina, Ivan Skaramuca, Mihovil Obrvan i Zoran Šutić. Na ovom turniru Pločani su postigli dosad najbolji rezultat otkad igraju u 2 hrvatskoj ligi i vraćaju se kući sa osam od mogučih deset bodova.

Padali su redom STK Jadera 4:0 , STK Zadar 4:1 , STK Knin 4:0 i STK Pag 4:0, a jedini poraz nanijela im je mlada i izuzetno kvalitetna ekipa STK Dalmatinac iz Paga .

Pločani su i ovim rezultatom potvrdili da u dalmatinskom stolnom tenisu zauzimaju pozicije sve bliže samom vrhu, a da bi to tako i ostalo, nužno je i hitno početi raditi stručno sa mlađim uzrastima.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci