Sport

Stolnoteniski klub Ploče sprema se za svoj prvi nastup u 2. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi!

Uoči početka Dalmatinske lige održan klupski turnir

Stolnoteniski klub Ploče sprema se za svoj prvi nastup u 2. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi tzv. Dalmatinskoj ligi koja broji klubove od Zadra do Dubrovnika. Natjecanje počinje u subotu 14. listopada u Dubrovniku.

Liga se igra po pravilima i propozicijama Hrvatskog stolnoteniskog saveza. STK Ploče trenutno ima devet igrača koji su iskazali želju za igranjem ove lige, a to su: Zoran Šutić, Ivan Čuljak, Ivan Ravlić, Orlando Glamuzina, Joze Rakušić, Mihovil Obrvan, Ivon Grgurinović, Duje Vuletić i Nikola Vlahović.


Po iskustvu s dosadašnjih turnira gdje je STK Ploče igrao protiv nekih ekipa, ova liga bit će vrlo teška i zahtjevna i svaki bod osvojen bit će veliki dobitak za STK Ploče. Treba uzeti u obzir činjenicu da je STK Ploče mali i mladi klub, ali je u par godina postojanja puno napravio u promociji stolnog tenisa u dolini Neretve.

Uoči priprema za ovu sezonu i prvog službenog nastupa, u prostorijama STK Ploče u ponedjeljak je održan klupski turnir među igračima koji će nastupati za STK Ploče. Ovaj turnir je održan da bi se napravila trenutna rang-lista među onim igračima koji žele igrati Dalmatinsku ligu.

Turnir je pokazao da su svi igrači podjednako dobri, svi mečevi bili su gusti i završavali su s malom razlikom u poenima. Također, treba naglasiti da, zbog privatnih i poslovnih obaveza, nisu igrali Ivan Ravlić i Duje Vuletić. STK Ploče ima solidnu ekipu za Dalmatinsku ligu, ali treba biti realan i reći da STK Ploče u ovu ligu ide učiti i napredovati, a rezultat kakav bude. Činjenica je i da bi STK Ploče mogao imati i jaču ekipu, ali pojedini članovi nisu iskazali želju za igranjem u ovoj ligi.

Na klupskom turniru prvo mjesto pripalo je Nikoli Vlahoviću koji je imao sve pobjede, ali malo je falilo da takav učinak imaju i Zoran Šutić i Orlando Glamuzina. Vrlo dobri su bili i Ivan Čuljak, Mihovil Obrvan, kao i Ivon Grgurinović te Jozo Rakušić. Najveći dobitak svega ovoga je to što je STK Ploče jedna prava mala klapa i nema dileme da će ovi igrači dati zadnji atom snage kako bi na što bolji način u Dalmatinskoj ligi predstavili STK Ploče i Grad Ploče!

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci