Sport

STK Ploče: Pobjedom u Splitu potvrdili ostanak u 2. Hrvatskoj ligi

Jučer je u Splitu odigran predzadnji turnir u 2. Hrvatskoj stolnoteniskoj ligi za dalmatinsku regiju u kojoj nastupa i STK Ploče. Naši stolnotenisači odigrali su pet kola te su se kući vratili s jednom pobjedom. STK Ploče upisao je poraze od STK Sinj, STK SPIN, STK Urania Baša Voda, STK Kaštela, dok je do pobjede došao protiv STK NEC.

STK Ploče tako je završio sezonu u 2. Hrvatskoj ligi s vrlo dobrim rezultatom. Ima se odigrati još jedan krug natjecanja, ali naši stolnotenisači su slobodni u tom zadnjem turniru. Nakon što se odigraju svi mečevi napravit će se službena tablica, ali prema trenutnom stanju STK Ploče mogao bi biti u sredini ili čak u gornjem dijelu tablice.

“S obzirom da nam je ovo tek druga sezona u 2. hrvatskoj stolnoteniskoj ligi imali smo samo jedan cilj, a to je ostanak u ligi. Na kraju smo to ostvarili i napravili veliki pomak u odnosu na prošlu sezonu kada smo bili predzadnji i igrali kvalifikacije za ostanak u drugoligaškom društvu. Ponosni smo na sve ono što je STK Ploče napravio u ovo malo vremena. Svim našim igračima koji su nastupili u drugoj ligi čestitamo na ovom rezultatu i želimo im reći veliko HVALA”, poručili su iz uprave STK Ploče.


STK Ploče jučer je u Splitu nastupio u sastavu: Orlando Glamuzina Landa Landa, Nikola Vlahović i Karlo Gašić.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci