Sport

STK Ploče na 12. međunarodnom stolnoteniskom trurniru “Brotnjo open”

U subotu 21. svibnja, u organizaciji STK Brotnjo Čitluk, održan je 12. međunarodni stolnoteniski turnir Brotnjo Open. Sudjelovalo je oko 120 igrača iz 28 klubova, koji su došli iz sedam zemalja: BiH, Hrvatska, Crna Gora, Slovenija, Svicarska, Turska i Srbija.

STK Ploče nastupio je s pet igrača: Zoran Šutić, Ivan Čuljak, Ivan Ravlić, Orlando Glamuzina i Nikola Vlahović. U pojedinačnoj konkurenciji najdalje je došao Ravlić, koji je prošao među 16 najboljih u svojoj kategoriji. Ostatak ekipe nije uspio proći skupinu, ali igrači STK Ploče nisu imali baš ni sreće tijekom ždrijeba jer su dobili u skupini igrače koji igraju prve i druge lige u svojim državama.

U igri parova Čuljak/Šutić su prošli prvi krug, dok je dvojac Glamuzina/Ravlić ispao u prvom kolu od sjajnih igrača iz Splita, koji su naposlijetku osvojili prvo mjesto u parovima.


Igrači STK Ploče pokazali su se u dobrom svjetlu na ovom jakom međunarodnom turniru te ih nitko nije “namazao”. Uza sve to stigli su pozivi za turnire u Prijedoru, Sarajevu, Baru (Crna Gora) i u Banja Luci.

Velike pohvale idu organizatorima, STK BROTNJO Čitluk na odličnoj organizaciji. Svaki igrač dobio je poklon paket te je za sve sudionike organizirana velika i bogata večera u hotelu Brotnjo te se druženje, uz živu muziku, nastavilo do jutarnjih sati.

Tekst i fotografije: STK Ploče