Sport

STK PLOČE iz Dubrovnika sa tri pobjede

U nedelju se u sportskoj dvorani na Gospinom polju u Dubrovniku održao 1. Proljetni turnir II Hrvatske lige Jug u stolnom tenisu. Sudjelovale su ekipe iz Zadarske, Šibensko-Kninske i Dubrovačko-Neretvanske županije. I ovaj put gledali smo neizvjesne i kvalitetne mečeve sa puno izvrsnih i na trenutke vrhunskih poena. STK Ploče je slavio u tri od ukupno pet odigranih mečeva.


Padali su redom STK PAG (4:2), STK JADERA (4:2), STK ZADAR (4:1).

Momci iz STK Dalmatinac -Pag bili su prejak protivnik (1:4), a sa STK KNIN odigran je tvrd i do kraja neizvjestan susret u kojem su ipak zasluženo slavili Kninjani.

Boje STK PLOČE i ovaj put su branili Orlando Glamuzina, Ivan Skaramuca, Ivan Miošić, Ivan Čuljak i Zoran Šutić. Sve pohvale zaslužili su domaćini i organizatori ovog turnira ekipa Libertas Marinkolor-Dubrovnik.

Do kraja ovogodišnjeg stolnoteniskog prvenstva II lige Jug za našu ekipu preostalo je sudjelovanje na turniru u Sinju početkom 3.mjeseca, ali već sad možemo reći da smo osigurali mjesto u gornjem dijelu tablice.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci