Sport

Stari je povjerenik za natjecanje, a novi za suđenje, zna se raspored, sezona počinje 24. rujna

Slaven brani naslov pobjednika Prve županijske lige. U odnosu na prošlu sezonu jedna je promjena: Hajduk 1932. je ispao u niži rang, Drugu županijsku ligu, a iz nje je ušao pobjednik, BŠK Zmaj.Nova sezona počinje u nedjelju, 24. rujna.


Na Plenumu klubova u Stonu održan je ždrijeb, klubovi su dobili natjecateljske brojeve, te se složio raspored nove sezone. Orebić, koji ima radove na svom terenu, dobio je broj 7, te će u prva dva kola biti gost. Ukoliko se radovi ne završe do utakmice 3. kola, kad bi trebao biti prvi put domaćin, doći će do zamjene domaćinstva. U 4. kolu je gost. Zatim se gledalo da se ne poklapaju domaćinstva prvih susjeda.

U 1. kolu će igrati Žrnovo – Jadran 1929., Maestral – Slaven, ONK Metković – Croatia, Konavljanin – Župa dubrovačka, Sokol – Gusar, te BŠK Zmaj – Orebić.

Na Izvršnom odboru, koji je održan uoči Plenuma, bilo je govora da se zadnje kolo igra kad i zadnje kolo u Prvoj ligi Splitsko dalmatinske županije. Povjerenik natjecanja je i dalje Neven Tomičić, dok je novi povjerenik za suđenje – Zdravko Kuran.

Tekst i foto: Tonči Vlašić/Dubrovački vjesnik

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci