Sport

Stablini 6. memorijal Tomo Bule

Šesto izdanje Memorijalnog turnira Tomo Bule u ribolovu ostima okončano je zasluženim slavljem momčadi Stablina u sastavu Toni Jerković i Mirko Žderić. Pobjednici su nagrađeni zlatnim medaljama, peharom za prvo mjesto i prekrasnim prijelaznim trofejom Osti. Ovo je prva pobjeda Stabline na ovom zanimljivom natjecanju a velike konkurente imali su u momčadi Deranova pojata na čelu s Ambrozom. Bronca je otišla u ruke ekipe Unuk i dida koja se već  tradicionalno plasira među tri najbolje. Sudjelovalo je ukupno 8 ekipa a ulovljeno je preko 45 kg kvalitetne ribe koja je završila na gradelima i u brudetu za sve sudionike i brojne pratitelje ove manifestacije. Pehar za fair play je pripao Bulićima za nesebičnu pomoć dvjema ekipama koje su imale problema s motorima a nagrada – pehar za najveću ribu zaslužili su momci iz Tisnog za ulovljenog lubina od 790 grama.

Natjecanje je započelo oko 18 sati a završeno nešto iza 20 sati. Sigurni smo da bi Tomo Bule, pravi meštar ovakvog načina ribolova, bio zadovoljan učinkom svih sudionika. Uostalom, pomno je on to pratio s neba uz onaj svoj karakterističan smješak. Kompletno prelijepom događanju kumovalo je idealno vrijeme za lov ostima, mirno je bilo more, teška bonaca.

KONAČNI REDOSLIJED: 1. Stablina 25920 bodova, 2. Deranova pojata 22335, 3. Unuk i dida 15145, 4. Vanja i Suša 14315, 5. Pomorski servis 7200, 6. Tisno 7180, 7. Bulići 6180, 8. Dobri 2030.


Tekst i foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci