Sport

Stablina osvojila Krvavac – Malonogometni turnir “Mario Nikolić – Kiš” priveden kraju

Turnir je napokon dosao do sa same zavrsnice. U utakmici za trece mjesto ekipa Ispod strehe je porazila SU Columbia Rogotin. Susret je protekao u ravnomjernom nadmetanju te su trenutke nepaznje iskoristili Borovac i Manenica za konacnih 2-0.

Iza toga u revijalnoj utakmici prijateljskog tona sastali su se prijatelji pok.Marija Nikolica-Kisa, protiv pripadnika 4.gardijske brigade. Susret je zavrsio rezultatom 2-2.

U finalnoj utakmici u prepuno ispunjenim Guvnima mlada momcad Krvavcana je pokleknula te nije ostvarila svoj san. Dozivjeli su pravi rezultatski potop čak 5 komada u mrezi Likovica. Susret je poceo opipavanjem snaga sa obje strane da bi u 5. minuti Stablina povela eurogolom Burdeleza.


Krvavcani su pokusali napadati,par puta je pucao odlicni Miro Vuckovic koji je nosió ekipu do finala i Batinovic ali Stablina je izdrzala. Pocetkom drugog dijela Zderic sa 4metra gadja suprotne raslje nemocnog Likovica i tu je kraj price. Ekipa Skafiskafnjaka je izvadila vratara i krenula na sve,to je iskoristio Burdjelez i pogodio za 3-0.

Nakon toga Miro Vuckovic rusi u matnoj poziciji Primorca i tu je bio kraj price. Dokraja je Stablina pogadjala jos dva puta. Zasluzena pobjeda Stabline koja se pokazala prejaka za mladu domacu momcad.

Nagrade je podijelio nacelnik opcine Kula Norinska Nikola Krsticevic te se iza toga krenulo na party Bloketa.

Čestitke pobjednicima!