Sport

Srednjoškolske rukometašice izborile Završnicu Državnog prvenstva

Naše su učenice prošlog vikenda na Međužupanijskom natjecanju u rukometu pobjedom protiv Sinja i Knina izborile prolaz na Završnicu Državnog prvenstva među 6 najboljih škola u Hrvatskoj.
Rukometna završnica održat će se 27., 28. i 29. travnja u Poreču. …
Koliko smo bili dobri svjedoči činjenica da ćemo se za medalju boriti s Koprivnicom, Ivanićem, Đakovom i Sesvetama. Danas je održano ždrijebanje. Raspored po grupama kao i popis škola koje su izborile nastup na Završnici Državnog prvenstva školskih sportskih društava možete pogledati ispod:

zdrijeb-rukometasice

Bit će teško, bit će iscrpljujuće, ali ne sumnjamo da će se naš „Dream team„ boriti poput lavica. Cure koje su pod mentorskom palicom profesora Ivana Žderića postigle ovaj velik uspjeh su: Sara Tomašević,Lucija Ivičević, Matea Krilić, Nikolina Žderić, Vedrana Sršen, Klara Erceg, Magdalena Bakula, Klara Arar, Magdalena Žderić, Lucija Cvijanović, Lara Ana Šešelj, Ana Stanković i Iva Žderić.


Dok se naši rukometaši spremaju za Olimpijadu mi držimo fige ovim divnim curama. Svaka čast, ponosni smo. Nastavljate tradiciju i prenosite dobre vibracije i uspjehe grada i Škole.

Tekst i fotografije: ss-fraandrijekacicamiosica-ploce.skole.hr