Sport

SPORTSKO PRIJATELJSTVO: Malonogometaši Masline gostovali u Crnoj Gori

Malonogometaši veterani Masline iz Ploča, inače većina bivši igrači nogometnih klubova iz doline Neretve, osim dobrih sportskih druženja sa veretanima prvoligaša Osijeka druže se na sportskom i privatnom životu sa malonogometašima Ekumenskog centra don Branko Sbutega iz Tivta iz susjedne Crne Gore.

Tako su za nedavnog dvodnevnog posjeta dragim sportskim prijateljima odigrali u dvorani Župa u Tivtu nogometnu utakmicu u kojoj su ovoga puta bili uspješniji domaćini i pobijedili sa 4:0. Nakon utakmice nastavljeno je zajedničko druženje uz prigodan domjenak i pjesmu.

Drugog dana boravka domaćini su ih upoznali sa rodnim mjestom Petra Petrovića Njegoša gdje su ih također ugostili sa crnogorskim delicijama te uživali u prijateljskom i ugodnom druženju.


MNK Maslina: Ognjen Dragović, Ivo Nikolac, Niko Ujdur, Gojko Desapalatović, Vlado Grbavac, Leo Beidenegl, Ivo Jelavić, Mladen Dugandžić, Luka Franić, Dario Marević, Ivo Batinović, voditelj – Tomislav Beidenegl.

MNK Ekumenski centar don Branko Sbutega: Nebojša Nikolić, Zvonko Arsić, Marko Jerković, Zdravko Arsić, Ilija Matković, Predrag Perčin, Frano Perčin, voditelji – don Ivo Čorić, Miro Nikolić i Ilija Kustudić.

– Za vrijeme boravka bili smo okruženi pažnjom domaćina te na ovaj način želim da se u ime malonogometaša Masline najtoplije zahvalim na gostoprimstvu i drage prijatelje pozovem na proljeće u dolinu Neretve, rekao je vratar – Ognjen Dragović.

Piše: Branko Kulidžan

Slike: Arhiv MNK Maslina