Sport

Slijede prve provjere za Jadran

Iza pločanskih jadranaša, jesenskih prvaka SuperSport 2 NL, prvi je tjedan priprema za proljetni nastavak natjecanja. Radilo se naporno, trener Mišo Krstičević i njegov stožer nametnuli su žestok ritam svakodnevnog vježbanja.

Svi igrači uspješno odrađuju postavljene zadatke, nema izostanaka, a radi se zaista pod teškim uvjetima jer kiša nemilice lije iz dana u dan. Osim Patrika Bošnjaka još nitko novi nije postao član plave svlačionice.

Prvu provjeru jadranaši imaju u srijedu, 25.siječnja, u Metkoviću protiv Neretve. Susret se igra na pomoćnom terenu Metkovaca s umjetnom travom, početak u 15,30.


Dan poslije (četvrtak) u Ploče stiže Neretvanac, susret na pomoćnom Jadranovu s umjetnom tavom kreće od 15,30. Nakon napornih treninga sigurno je da nogometaši plavih s ušća Neretve s nestrpljenjem čekaju prve pripremne oglede.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci