Sport

SLAVLJE U KOMINU: Gusar kolo vodi!

Gusar je u 11. kolu zaustavio niz ONK Metkovića bez poraza. Metkovski ‘crveno bijeli’ su nakon tri startna poraza nanizali sedam utakmica bez poraza, a od tih sedam su dobili šest. Gusar je otpor ONK Metković slomio u nastavku utakmice (Marin Oršulić u 55. i Eduard Raguž u 72. minuti).

Orebić je potpisao senzaciju. Bez obzira na dobre igre ‘kapetana’ ove jeseni, malo tko je očekivao kako će usred Metkovića dobiti Neretvu, prvog favorita lige. Orebić je slavio Iza Vage s 2:1 nakon što je Neretva poslije sat igre povela pogotkom Dragana Brečića iz kaznenog udarca. U 70. minuti Dino Marić pogađa za 1:1, a tri minute prije kraja utakmice preokret – Ivan Kordić je strijelac za 2:1. To je Neretvi drugi poraz ove jeseni. Prvi je upisala u Kominu gdje je uspješniji bio Gusar, koji je sad preuzeo vrh.

Vode ‘Žuti’ s tri boda više od Neretve, sa četiri boda više od Župe dubrovačke, s pet više od Orebića, sa šest više od Hajduka 1932.,…


dubrovacki.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci