Sport

SIGURNI I UVJERLJIVI GUSARI: Gosti idu kući s četiri komada u mreži

Kominski žuti su ostvarili priželjkivano, upisali su drugu domaću pobjedu uz zavidnu efikasnost.

Konačno se i njima otvorilo, po dva pogotka u svakom poluvremenu, za ukupnih 4:0 protiv Žrnova, momčadi koja je znala biti neugodna na Pržini. Debitantski nastup na klupi tandema Ćombo – Aco bio je uspješan.

Ono što je novi trener Vlahović priželjkivao, to je i dobio. Četiri pogotka u suparničkoj mreži naznaka su kako bi Žuta podmornica mogla mirnije i uspješnije ploviti. Goste je načeo u 10.minuti Ivan Medak, u 20.minuti sve je to udvostručio mladi Ante Medak. U nastavku mrežu Batinovića tresli su Ante Medak u 47.minuti, te Ivan Šutić Galić u 49., bio je to njegov prvi pogodak za žute u službenom nastupu.


Ante Medak

Pred 100 gledatalje sudio je Emil Tomašević iz Ploča. Sljedeće kolo Gusar gostuje kod Konavljanina u Čilipima.

REZULTATI 5.KOLA 1 ŽNL DN: Metković – Maestral 4:3, Gusar – Žrnovo 4:0, Hajduk 1932 – Slaven 1:1, Orebić – Konavljanin 2:0, Croatia – Jadran Smokvica 3:2, Sokol – Župa dubrovačka 3:4. (jv)

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci