Sport

SIDILO SE I NA SKALINAMA: Nitko ovo ne more platit!

Sinoć je na Močvari, u sklopu finala malonogometnog turnira „Ko to more platit“, održan sportsko-zabavni program.

Pretijesna je sinoć bila pločanska Močvara za sve posjetitelje, sjedilo se doslovno na skalinama između stolica, stajanja su bila prepuna kao i cijeli košarkaški teren na kojem se moglo uživati u iću i piću po popularnim cijenama.

Na početku zabavnog programa, pločanski glazbenik Tomislav Parmać izveo je baladu Nocturno, kao posljednji pozdrav i posvetu velikom umjetniku, Oliveru Dragojeviću. Na centru močvare pridružili su mu se mali članovi KUD-a Ploče i članovi plesnog ansambla Moderni Balet.


Prisutne je zabavljala grupa Musica Mediterana, a cijeli događaj začinile su brazilske plesačice. Program su vodile dvije novinarske radijske legende Edo Pezzi i Jurica Vukojević.

U sklopu cijelog događaja podijeljene su i nagrade LOPOČ najboljim pločanskim sportašicama i sportašima u protekloj sezoni po izboru portala Ploče Online i predstavnika pločanskih klubova, o čemu ćemo pisati posebno.

U velikom finalu CB Tropicana je s 2:1 bila bolja od CB Mare. U dosta nervoznoj utakmici, razumljivo jer je ulog bio prevelik, konkretnija Tropicana je po treći put za redom osvojila ovaj prestižni turnir, četvrti put ukupno, i time su dobili pehar pobjednika u trajno vlasništvo. Čestitamo!

Malonogometni turnir Ko to more platit i ostala događanja oko turnira organizirali su Mjesni odbor Ploče i UMA Ploče.

Čestitke svima koji su zaslužni za lijepih par tjedana druženja na kultnoj pločanskoj Močvari. Vidimo se sljedeće godine!

Uskoro ćemo postaviti veliku foto galeriju