Sport

SIDILO SE I NA SKALINAMA: Nitko ovo ne more platit!

Sinoć je na Močvari, u sklopu finala malonogometnog turnira „Ko to more platit“, održan sportsko-zabavni program.


Pretijesna je sinoć bila pločanska Močvara za sve posjetitelje, sjedilo se doslovno na skalinama između stolica, stajanja su bila prepuna kao i cijeli košarkaški teren na kojem se moglo uživati u iću i piću po popularnim cijenama.

Na početku zabavnog programa, pločanski glazbenik Tomislav Parmać izveo je baladu Nocturno, kao posljednji pozdrav i posvetu velikom umjetniku, Oliveru Dragojeviću. Na centru močvare pridružili su mu se mali članovi KUD-a Ploče i članovi plesnog ansambla Moderni Balet.

Prisutne je zabavljala grupa Musica Mediterana, a cijeli događaj začinile su brazilske plesačice. Program su vodile dvije novinarske radijske legende Edo Pezzi i Jurica Vukojević.

U sklopu cijelog događaja podijeljene su i nagrade LOPOČ najboljim pločanskim sportašicama i sportašima u protekloj sezoni po izboru portala Ploče Online i predstavnika pločanskih klubova, o čemu ćemo pisati posebno.

U velikom finalu CB Tropicana je s 2:1 bila bolja od CB Mare. U dosta nervoznoj utakmici, razumljivo jer je ulog bio prevelik, konkretnija Tropicana je po treći put za redom osvojila ovaj prestižni turnir, četvrti put ukupno, i time su dobili pehar pobjednika u trajno vlasništvo. Čestitamo!

Malonogometni turnir Ko to more platit i ostala događanja oko turnira organizirali su Mjesni odbor Ploče i UMA Ploče.

Čestitke svima koji su zaslužni za lijepih par tjedana druženja na kultnoj pločanskoj Močvari. Vidimo se sljedeće godine!

Uskoro ćemo postaviti veliku foto galeriju

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci