Sport

SAMO POBJEDA IGRA: Gusar sutra dočekuje Sokol iz Dubravke

U 13.kolu prvoligaške konkurencije naše županije Gusar je domaćin Sokolu iz Dubravke. Susret na Pržini igra se u nedjelju s početkom u 16,30 sati.

Nakon poraza (2:3) u derbiju prošlog kola kod Croatije žutima sada igra samo pobjeda. Neće biti lako, međutim Kominjani su favoriti i sve osim njihove pobjede bilo bi iznenađenje. Zeleni iz Dubravke znaju biti neugodni na strani, a u jesenskoj polusezoni slavili su na svom travnjaku rezultatom 2:0. Sve je tada bilo riješeno u početnih deset minuta, slavili su domaćini tada i otvaranje obnovljenog igrališta.

U Kominu u nedjelju nema neke fešte, ali svi vjeruju kako će na kraju Žuta podmornica feštati petu prvenstvenu pobjedu. Trener Goran Oršulić Rara ne bi trebao imati problema oko sastavljana momčadi, u službeni zapisnik mogu svi osim kartoniranog Patrika Medaka.


Gusar je trenutno sedmi s 13 bodova, Sokol jedanaesti s 8 bodova.

RASPORED 13. KOLA 1 ŽNL DN (nedjelja, 11.travnja u 16,30 sati): Gusar – Sokol, Croatia – Maestral, Metković – Žrnovo, Orebić – Župa dubrovačka, Hajduk 1932 – Jadran Smokvica, Slaven – Konavljanin. (jv)