Sport

Šahovski klub Ploče nova pojačanja, turniri unutar kluba, početak 2. lige

Dana 18. veljače u 11 sati održan je sastanak kapetana u Strožancu gdje su prijavljeni osnovni sastavi klubova i dogovoren početak druge lige u kojoj Š.K. Ploče nastupa ove godine.

Prva seansa, tj. prva tri kola lige igrat će se u hotelu San Antonio, Podstrana od 24-26. ožujka 2023.

1. kolo: Šibenik : Ploče (24.03.)


2. kolo: Omiš : Ploče (25.03.)

3. kolo: Ploče : Aržano (26.03.)

U šahovski klub Ploče nakon transfera Kose Ekrema, upisan je još jedan majstorski kandidat koji je napustio Š.K. Dubrovnik. Riječ je o Ivu Ivankoviću koji obnaša i dužnost povjerenika Hrvatskog šahovskog saveza.

Po trenutnom rejtingu Ivo bi trebao braniti i osvajati bodove na četvrtoj ploči u ligi. Ovim pojačanjem Š.K. Ploče ima 5 majstorskih kandidata.

Prije lige čekaju nas i dva turnira unutar kluba. Turnir za veljaču odigrati će se prema rasporedu, zadnju subotu 25.02. u 16h. Nadamo se dobrom odazivu kao i na prošlom.

Turnir za ožujak neće se odigrati zadnju subotu u mjesecu, jer je taj vikend rezerviran za mečeve lige, pa će biti pomaknut subotu ranije odnosno 18.03.23.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci