Sport

Šahovski klub Ploče: Nastavlja se fantastičan niz pobjeda!

U 3 kolu 3 šahovske lige jug u nedjelju 13.05.2018.g. u Pločama šahisti Ploča pobijedili su Student iz Splita rezultatom 3,5-2,5. Ovom pobjedom Pločani su sami na prvom mjestu sa 6 bodova.

Rezultati po pločama:

1.Filipović – Kraljević  1-0
2.Porobija – Vuković   remi
3.Boroje – Jurić          remi
4.Bulum – Ligotić       remi
5.Nišavić – Pavičić     0-1
6.Blažević – Krolo      1-0


Nastavlja se lijepa priča šahovskog kluba Ploče u 3. ligi Jug. Podsjećamo da je ove godine šahovski klub Ploče prvi put ušao u treću ligu i na samom početku ambicije su bile borba za opstanak. Nakon tri odigrana kola šahisti Ploča upisali su sve tri pobjede. Prije ljetne stanke ostalo je još jedno kolo koje će se odigrati 26.05.2018. u Kaštelima protiv Š.K. Petar Sedlar Pepe III. Trenutno su Ploče vodeći klub u ligi, nadamo se da će tako ostati i preko ljetne stanke.

Na kraju treba pohvaliti i domaćeg sudca Stjepana Ereiza koji je svoj debitantski meč u 3. ligi odsudio besprijekorno.

Ostali rezultati: Knin-Makarska 2,5-3,5,Aržano-Kaštela 2-4,Casper Zadar-Šibenik II 3-3 i Dubrovnik II-Jelsa 4-2.
Nakon 3 kola Ploče je na prvom mjestu sa 6 bodova,Dubrovnik II i Casper Zadar imaju po 5 bodova,Kaštela 4 boda,Makarska i Šibenik II po 3 boda,Aržano i Knin 2 boda i Jelsa i Student Split bez bodova.

U 4. kolu Pločani gostuju u Kaštelama 26.05.2018.g.

ŠK Ploče je dobilo svoju web stranicu tako da sve rezultate seniora i kadeta kao i ostale događaje možete pratiti na www.skploce.weebly.com

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci