Sport

Šahisti Ploča uvjerljivom pobjedom najavili velike stvari

Šahisti Ploča uvjerljivo su slavili kod kuće protiv momčadi Brodarice, novog člana 3 HŠL- jug, i tako opravdali ulogu favorita Bio je to susret 3.kola, pet pobjeda Pločana (Filipović, Porobija, Boroje, Blažević, Gašpar) i jedan remi (Viskić na prvoj ploči) za ukupnih 5,5:0,5.

Svi pojedinci u ovom meču bili su raspoloženi i ostvarili dobre rezultate, a Porobija, Blažević i Gašpar nastavili su maksimalni učinak s 3 pobjede u 3 kola!

Boroje pobjedom prekida niz poraza iz prva dva kola, kao i Viskić s remijem. Kapetan nakon pobjede u prvom kolu i poraza u drugom, upisuje novu pobjedu u ovom susretu.


Uspješan start lige ako se još nastavi pružit će ove godine najbolju šansu za ulazak u 2 ligu, nakon tri zadnje godine nastupanja u 3 ligi i dvije godine prije toga u 4 ligi.

Rezultati po pločama:

1. Viskić : Kozić remi
2. Filipović : Jurić 1:0
3. Porobija : Grcić 1:0
4. Boroje : Petković 1:0
5. Blažević : Marinković 1:0
6. Gašpar : Gović 1:0

Kao i dosad na domaćem terenu Stjepan Ereiz odradio je korektan posao sudca.

Nakon tri odigrana kola Pločani su na učinku od dvije pobjede i jednog remija.

U 4.kolu su slobodni jer je odustao od natjecanja sastav Caspera iz Zadra, a u 5.kolu (31.listopada) ugostit će momčad Jelse.

Tekst: Jure Vukojević i ŠK Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci