Sport

RUKOMETAŠICE SE VRAĆAJU 8.SVIBNJA: Dalmatinka domaćin Splitu 2010. dan poslije

Isplatilo se zajedništvo i apel rukometnih prvoligašica i drugoligašica, pa su nakon zajedničkog sastanka glavni ljudi u HRS odlučili udovoljiti im i krenuti ranije s natjecanjem od prije predviđenog 22.svibnja. Tako će 14 prvoligaša i 33 drugoligaša u ženskoj konkurenciji nastaviti svoja natjecanja 8.svibnja.

Jedini pločanski prvoligaš Dalmatinka svoj prvi susret nakon prisilne stanke odigrat će 9.svibnja (nedjelja) u Pločama protiv sastava Split 2010. To je susret 21.kola, a zatim im slijede Murvica (G), Lokomotiva (D), Podravka Vegeta (G), Dugo Selo 55 (D), Zrinski (G) i termini tih nadmetanja su određeni.


Posljednje kolo protiv Zrinskog u Čakovcu je na rasporedu 5/6.lipnja. Jedino se još ne zna točan datum odigravanja odgođenog susreta 19,kola u Pločama protiv Sesveta, izravnog suparnika u borbi za ostanak među prvoligašicama.

Najvjerojatnije će se klubovi dogovarati, a vrlo lako bi to moglo biti u nekom slobodnom terminu tijekom tjedna. U svakom slučaju nadamo se i vjerujemo u povoljan rasplet što se tiče Dalmatinke. Ispadaju tri posljednje ekipe, već otpisani su Sinj i 1234 Virovitica, traži se treći. (jv)