Sport

RUKOMET: Dalmatinke gošće Koke u Varaždinu

Na otvaranju nove prvoligaške sezone rukometašice Dalmatinke poražene su na svom parketu od sastava Bjelovara rezultatom 20:24.

Pločanke mogu žaliti za, slobodno možemo napisati, prosutim bodovima. Previše pogrešaka i olako ispuštena rezultatska prednost na kraju su ih koštale poraza. Međutim, vrijeme i zbivanja se ne mogu vratiti pa ako su nešto naučile iz ovog poraza vrijedit će za sljedeće nastupe. Dugo je natjecanja i bit će, nadamo se, prigoda za popravni.

Prvo ovosezonsko gostovanje Dalmatinke će odraditi u Varaždinu kod domaće Koke. Susret je na rasporedu u subotu s početkom u 17 sati (dvorana Graberje). Prošle sezone Koka je slavila u oba međusobna susreta, i ovoga puta na klupama će se nadmetati sportski prijatelji i bivši suradnici iz A reprezentacije Vladimir Canjuga i Ivan Jerković.


– Koka je kvalitetan sastav, igraju čvrsto, njihova igra nam baš i ne odgovara. Pokušat ćemo podignuti razinu igre, idemo se nadigravati pa što bude. Prije svega, u nadmetanje moramo ući mirne, bistre glave. U svakom slučaju domaćin je favorit – kratko će u najavi trener Jerković.

RASPORED 2.KOLA 1 HRL (Ž): VARAŽDIN Koka – Dalmatinka, OSIJEK Osijek – 1234 Virovitica, ZAGREB Lokomotiva – Dugo Selo 55, SESVETE Sesvete Agroproteinka – Murvica, SPLIT Split 2010 – Umag, BJELOVAR Bjelovar – Zrinski, SINJ Sinj – Podravka Vegeta.

Tekst i foto: Jurica Vukojević

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci