Sport

Romeo Šunjić ukupni pobjednik Masters serije!

Prošli vikend u Otrić-Seocima odigran je 4., a ujedno i posljednji Masters sezone. U vrlo zanimljivim mečevima u disciplini 501 MO slavio je igrač Stabline Zoran Barbir, koji je u finalu pobjedio svog klupskog kolegu Romea Šunjića. Treće mjesto osvojio je igrač Pojezerja 2- Ante Nižić

U disciplini Cricket, zlato je odnio igrač PK Londre Romeo Grbavac, koji je u finalu svladao igrača PK Amiga Tomu Vlahovića, dok je trećeplasirani igrač domaćina – Mateo Čotić.


S odigravanjm 4. Mastersa dobili smo i ukupnog pobjednika ovosezonske Masters serije, a to je Igrač PK Stabline- Romeo Šunjić sa 238 osvojena boda, dok je njegov imenjak iz PK Londre Romeo Grbavac zauzeo drugo mjesto sa samo 4 boda manje. Broncu je osvojio također igrač Stabline Danijel Kužić koji je osvojio 189 bod.

Odigravanjem posljednjeg Mastersa ujedno se formirala i lista od 16 ponajboljih igrača koji će 22. travnja 2017. igrati “TOP 16″, a pobjednik će i službeno biti najbolji pikado igrač sezone 2016/17.

Tekst i tablice: www.pikado-dnz.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci