Sport

Romeo Šunjić Roki pobjednik Top 16

U nedjelju 24. travnja u Otrić-Seocima, u odličnoj organizaciji domaćina PK Pojezerja, dobili smo pobjednika Pojedinačnog prvenstva PSDNŽ (TOP 16), a on je Romeo Šunjić igrač Pikado kluba Stabline. Roki koji je zauzeo 3. mjesto na Ukupnoj Masters listi, jučer je otišao korak dalje, te se okrunio titulom najboljeg pikado igrača Županije u sezoni 2015/16!

U vrlo neizvjesnom finalu, Roki je pobjedio domaćeg igrača Roka Antunovića rezultatom 5-4, iako je Roko gađao nekoliko strelica za pobjedu. U utakmici za treće mjesto, duel dva domaća igrača, u kojem je slavio Ivica Kežić-Fabo, pobjedivši Vjeku Ercega također sa rezultatom 5-4. Bile su to vrlo kvalitetne utakmice sa nizom dobrih poteza, što dokazuje da se kvalitet igranja pikada u našoj županiji podigao na malo veći nivo.

Roki je već u samoj igri u skupini pokazao da je jedan od glavnih pretendenata za osvajanje turnira, jedini je imao maksimalan učinak od svih igrača. U četvrtfinalu je bio bolji od Marija Buljubašića rezultatom 4-3, a nakon Marija imao je okršaj sa još jednim domaćim igračem, Ivicom Kežićom, te je i njega pobjedio sa rezultatom 5-3. U finalu kao što smo već napisali, je pobjedio i trećeg domaćeg igrača- Roka Antunovića te je zasluženo uzeo titulu najboljeg.


Poslije finala su podjeljeni pehari i za pobjednike UKUPNOG PORETKA MASTERS SERIJE, a oni su Siniša Brečić, Mate Grgurinović i Romeo Šunjić. Kako je sve izgledalo pogledajte u sljedećoj fotogaleriji:

Napominjemo da je u subotu 30. travnja završnica KUP-a, koji se igra također u Otrić-Seocima u 17 h. Ovom prilikom molimo i sve ekipe koje su osvojile prva tri mjesta u svojim ligama, te prva tri plasirana igrača na MVP da dođu u Otriće kako bi im se uručile medalje i prigodni pehari.

 

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci