Sport

RK Dalmatinka: Šest utakmica – šest poraza

rukometni klub dalmatinka 2014. godine

Rukometašice Dalmatinke, članice 1. HRL za žene, u 6. kolu su došle i do šestog poraza, treći put na svom parketu, pred nešto više od 200 gledatelja. Poraz su pretrpjele od Splita 2010, rezulatom 20:23.
Tijekom cijelog susreta gošće su imale prednost od jednog, dva i više pogodaka prednosti dok je najveća prednost bila u 45. minuti i to osam pogodaka, kod rezultata 20:12.
Trener domaćih Ivan Jerković je pokušao motivirati igračice, no u tome nije uspio čak ni nakon pokušaja nekih izmjena. Gošće su se pokazale kao čvrsta ekipa, a za njih je igrala i Renata Kežić, dojučerašnja igračica Dalmatinke i postigla jedan pogodak, dok “Malenima” ostaje potražiti prve bodove u nekim od sljedećih prvenstvenih utakmica.
U Dalmatinki bolja od ostalih je bila Josipa Šimić, koja je postigla 11 pogodaka, a pogađale su još Andrea Klarić 4, Anđela Marinović 3, Anamarija Boras i Anđela Lekić po 1 pogodak. Još su igrale Elizabeta Domić, Sara Tomašević, Klara Arar, Klara Erceg, Lea Franušić, Marija Radoš, Lucija Ivičević, Magdalena Bakula, Nikolina Žderić. Trener je Ivan Jerković.

Pripremio: Sana