Sport

Respekt Trnju, Jadran zanima samo pobjeda

Poraz nikad nije dobrodošao, međutim i to je sastavni dio svakog natjecanja. Tako jadranaši i shvaćaju prvi ovosezonski poraz u Ždralovima i okreću se novim obvezama i izazovima. Iz psihološkog kuta možda je djelomično i rasterećenje, jer više kod suparnika neće biti onog posebnog motiva tko će prvi „skinuti” jadranaše.


Popravni i povratak na staze uspjeha Pločani će imati pred svojim navijačima. Na ušće Neretve stiže Trnje, jesenski dvoboj okončan je rezultatom 0:0, kod domaćina upitan je samo nastup Marina Romića zbog viroze.Uz Ivana Raiča, jedan od kapetana i najiskusnijih Stipe Nikolac najavljuje.

– Nakon prvog poraza, jedina želja i misao je povratak na pobjedničke staze. Dolazi nam Trnje, momčad iz sredine ljestvice, na čelu s trenerom Danijelom Pranjićem, koju moramo ozbiljno shvatiti, a tako smo se i pripremali kroz tjedan. Po do sada pokazanom radi se o domaćinskoj momčadi, u gostima su osvojili samo šest bodova, međutim to nas ne smije zavarati. Maksimalno ih respektiramo, ali sve osim pobjede bilo bi razočarenje za nas. Pozivam naše navijače da dođu u što većem broju, njihova podrška nam je dodatni vjetar u leđa, i nadam se na kraju s njima proslaviti pobjedu.

Dva detalja vrijedi još istaknuti. Sav prihod od ulaznica jadranaši će proslijediti u fond humanitarne akcije „Pomozimo Mileni”, za liječenje mlade Pločanke. A, u redovima gostiju očekuje se Ante Ostojić, bivši junior jadranaša, koji je prošlo kolo debitirao u majici Trnja.

Tekst i foto: Jurica Vukojević/Radio Ploče

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci