Sport

Rekordni pikado Masters u Kominu!

pikado masters u kominu by pikado-dnz

Posljednji Masters sezone u Kominu bio je najposjećeniji ove sezone! Iako se očekivalo da će na 4. Mastersu biti loš odaziv, dogodilo se upravo suprotno, tako da je u subotu 14. ožujka nastupilo 38 igrača u disciplini Cricket te 36 igrača u disciplini 501 MO.

Ovaj put kralj Cricketa je Siniša Brečić, igrač PK Sršena, koji je pobjedio Matu Grgurinovića-Čonu, ujedno i pobjednika Ukupnog Mastersa sezone 2014/15. Trećeplasirani je bio Danijel Kužić, igrač PK Lacusa.

Što se tiče discipline 501 MO, pobjednik je izvrsni Kristijan Nikolac, igrač PK Kobiljače, koji je u finalu pobjedio igrača domaćina – Tomu Vlahovića, dok je trećeplasirani bio Zoran Barbir-Bada (PK Stablina). Pehar za najveći tripl je osvojio Tonći Žderić-Migi, dok je najveći izlaz imao Jure Medak-Zizi!


Što se tiče Ukupnog Masters poretka, prvo mjesto uvjerljivo je osvojio već spomenuti Mate Grgurinović, ispred drugoplasiranog Jure Medaka te Jove Vukovića, koji je zauzeo treće mjesto. Tko je izborio TOP 16, koji će se igrati u Baćini (PK Lacus) 25 travnja 2015 g., možete vidjeti na slici:

ukupni-masters-pikado

Ukupni poredak možete vidjeti ispod:

ukupni-masters-pikado-2015-2014-full

Kako je sve izgledalo u Kominu pogledajte u sljedećoj galeriji:

PK Stablina je četiri kola prije kraja prvenstva matematički osigurala 1. mjesto u ligi za prvaka, dok su prvaci Druge lige već odavno ekipa PK Amiga.

Tekst, tablice i fotografije: pikado-dnz.hr

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci