Sport

REKONSTRUKCIJA: Jadranovo se okreće za 90 stupnjeva, u smjeru sjever-jug

Jadranovo će se „zarotirati”. Igralište trenutnog lidera Druge nogometne lige Jadrana LP u dogovoru s gradskom upravom ide u rekonstrukciju pri čemu će se položaj igrališta okrenuti za 90 stupnjeva.

– U procesu smo projektiranja kako bi se napravio novi sportski centar. Sadašnji stadion bi se preokrenuo za 90 stupnja pa se ne bi više protezao smjerom istok – zapad, već kako i treba, a to je sjever – jug te bi cjelokupni teren bio podignut u odnosu na sadašnji – rekao je za Južni gradonačelnik Ploča Mišo Krstičević.

– Napravljeno je idejno rješenje kako posložiti ne samo glavno igralište, nego i tribine te dodatni prostor za sportsku upotrebu, kao i adekvatna parking mjesta kao i popratne ugostiteljske sadržaje – pojasnio je Krstičević, dodajući kako će se gradska uprava s tim projektom javiti na natječaje EU fondova, od kojih se nadaju novcu za izgradnju.


Nastavak teksta pročitajte na portalu Južni.

Možda ti se sviđa

Stipe Tomasevic
Sport

Stipe Tomašević tajnik RK Dalmatinke: Visinu odštete za Valentinu Blažević nije odredio klub već HRS, Dalmatinka nije spriječila njen odlazak u Podravku!

U tekstu objavljenom 15.lipnja na portalu rukomet.hr pod naslovom „Sesvete upecale golgetericu iz Knina; Valentina Blažević: Mislim da nisam pogriješila,
Sport

MNK Porto Tolero: Sedam ”komada” u mreži Trogira; po dva gola Krilić i Korljan

U Pločama je odigrana prva utakmica 3. kola gdje je Porto Tolero ugostio Trogira i slavio sa visokih 7-0. Strijelci